Loading...
Menu

Οι μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια στηρίζουν με δωρεές το σχολείο

 

Οι μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια στηρίζουν με δωρεές το σχολείο

Σε εξαιρετικούς και συνεπείς “πρεσβευτές” του Προγράμματος Υποτροφιών έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια οι μαθητές του σχολείου στηρίζοντας έμπρακτα την εκπαιδευτική και κοινωνική αποστολή του Κολλεγίου Ανατόλια.

Οι μαθητές των δύο Γυμνασίου και των δύο Λυκείων, με απόφαση των 15μελών συμβουλίων τους ενίσχυσαν το διευρυμένο Πρόγραμμα Υποτροφιών, προσφέροντας μέρος των εσόδων που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου χριστουγεννιάτικου Bazaar του σχολείου. Επιπλέον, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου ενίσχυσαν με ένα σημαντικό ποσό το Πρόγραμμα Υποτροφιών με χρήματα που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια σχολικών και μαθητικών εκδηλώσεων τις δύο περασμένες χρονιές. Από την πλευρά τους οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου συγκέντρωσαν χρήματα για την αγορά τριών πάγκων που τοποθετήθηκαν στους διαδρόμους του Γυμνασίου.   

Εκπρόσωποι των μαθητών δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου του Κολλεγίου Πάνου Βλάχου για τη σημαντική συνεισφορά τους και την υποδειγματική τους ενέργεια. 

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead